Geniet van fijn gekruid gyros vlees met dit recept. Snel een heerlijk Grieks gerecht thuis. In minder dan een uur een topgerecht op tafel.
Gang Hoofdgerecht, snack
Keuken Grieks
Voorbereidingstijd 15 minutenmin
Bereidingstijd 30 minutenmin
Totale tijd 45 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 257
Ingrediënten
2uien
2tenenknoflook
1½ elgyroskruiden
150mlolijfolie
1paprikarood
600grvarkensschnitzelsgeen paneer
Instructies
Snij de varkensschnitzels in reepjes, pel en pers de knoflook en snij de uien in halve ringen.
Doe de varkensreepjes samen met de olijfolie, gyroskruiden, ui en knoflook in een kom en laat het een half uur in de koelkast marineren. Snij ondertussen de paprika in reepjes.
Bak de varkensreepjes na het marineren samen met de paprika en serveer het vlees met wat brood en tzatziki.