Recept afdrukken
Spaghetti spinazie en feta, 'n simpel pasta recept voor 'n makkelijke avond. Vega met verse spinazie en fetakaas.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 390
- 400 gr spinazie vers
- 250 gr spaghetti
- 150 gr fetakaas
- 1 rode ui
- 2 teen knoflook
- scheutje olijfolie
- verse peper
Breng water aan de kook en maak de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper de ui en pers de knoflook, fruit kort aan in een pan met een scheutje olijfolie.
Roerbak de verse spinazie erbij en roer regelmatig door tot de spinazie volledig geslonken is. Breng op smaak met flink wat vers gemalen peper.
Laat de spinazie uitlekken en maal met behulp van een staafmixer fijn tot een pesto.
Meng de spaghetti met de spinazie en krummel de feta door en over de spaghetti. Recept spaghetti met feta zó maak je ’t.