Spaghetti met spinazie en feta

Super makkelijk, easy recept
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Een simpele pasta, voor een makkelijke avond, vegetarisch met spinazie en fetakaas. Spaghetti is zo lekker makkelijk te combineren en valt altijd in de smaak.

Pasta met verse spinazie

Pasta die snel op tafel staat, eenvoudig om te maken, lekker als hoofdgerecht met verse spinazie. Een glas stevige rode wijn erbij en je avond is compleet.

Spaghetti glutenvrij

Deze pasta met verse spinazie kun je ook prima glutenvrij zelf maken. Gebruik een pasta die vrij van gluten is. Super lekker!

Ingrediënten

  • 500 gr verse spinazie
  • 250 gr pasta
  • 100 gr fetakaas
  • 1 rode ui
  • 2 teen knoflook
  • scheutje olijfolie
  • verse peper

Bereidingswijze

  1. 1Breng water aan de kook en maak de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. 2Snipper de ui en pers de knoflook, fruit kort aan in een pan met een scheutje olijfolie.
  3. 3Roerbak de verse spinazie erbij en roer regelmatig door tot de spinazie volledig geslonken is. Breng op smaak met verse peper.
  4. 4Laat de spinazie uitlekken en maal met behulp van een staafmixer fijn tot een puree.
  5. 5Meng de spaghetti door de spinazie en krummel de feta door en over de spaghetti en geniet.
Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...