Leer eenvoudig zelf kaassoufflés maken met ons recept. Geniet van de smaak van knapperig bladerdeeg gevuld met romige kaas.
Gang Hapjes
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 5personen
calorieën 334
Ingrediënten
5plakjesbladerdeeg
15plakjesGruyère kaas
2eieren
paneermeer
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 5 plakjes bladerdeeg. Voor elk plakje bladerdeeg gebruik je drie plakken kaas.
Leg de kaasplakjes kruislings over elkaar op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg naar binnen zodat de kaas bedekt wordt. Zorg dat de randjes goed dicht zitten anders loopt de kaas eruit.
Klop de eieren los in een bord, en schep paneermeel op een ander bord. Haal de kaassoufflés door het eimengsel en daarna door het paneermeel. Voor een extra laagje doe je dit nog een keer.
De kaassoufflés leg je op de bakplaat met bakpapier en bak de kaassoufflé vervolgens in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin. Kaassouffle maken, zó doe je dat.