Ga terug
+ servings
Pindarotsjes zelf maken

Pindarotsjes zelf maken recept

4.2 van 19 stemmen
Recept afdrukken
Pindarotsjes zelf maken recept, chocolade met pinda’s of andersom? Makkelijk te doen, zó klaar en elk kind kan 't!
Gang Tussendoortje
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 6 personen
calorieën 292

Ingrediënten

  • 120 gr pinda’s ongezouten en geroosterd
  • 200 gr chocolade

Instructies

  • Breek de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten of smelt met behulp van de magnetron en ga de chocolade tempereren (lees hierboven).
  • Zodra de chocolade helemaal gesmolten is, voeg je de pinda’s er aan toe.
  • Meng goed door elkaar en schep lepel voor lepel hoopjes van het chocolade mengsel op bakpapier. Laat de chocolade stollen en bewaar de pindarotsjes op kamertemperatuur. Zó maak je notenrotsjes.