Recept afdrukken
Broodje carpaccio, klassiek, lekker lunchgerecht met parmezaan en pijnboompitten. Simpel recept voor tussendoor.
Gang lunch
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Porties 1 persoon
calorieën 342
- 1 ciabatta
- 2 tl pesto
- 30 gr carpaccio vers
- 10 gr pijnboompitten geroosterd
- 1 el rode ui ringen
- 1 hand rucola sla
- 1 el Parmezaanse kaas rasp
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Snij de ciabatta doormidden en smeer beide in met pesto. Verdeel de rucola over de broodjes en leg hier de plakjes carpaccio overheen.
Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze over de carpaccio. Maak af met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas.