Broodje carpaccio met pesto en rode ui

  • Porties: 1
  • Bereidingstijd: 15m
  • Kooktijd: 0m
  • Klaar in: 15m

Een broodje carpaccio, lekker voor de lunch!
Simpel en snel te maken.

Ossenhaas, heerlijk mals vlees

Ossenhaas, het duurste stukje van de koe. Het is een spier, het deel van de lende van de koe met een fijne structuur. Het heeft bijna geen vet of bindweefsel. En daarom het meest malse vlees!

Ingrediënten

  • 1 ciabatta of ander broodje naar keuze
  • 1-2 tl pesto
  • 2 plakjes carpaccio
  • Handje pijnboompitten
  • Halve rode ui
  • Klein handje rucola sla
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Stap1

Snijd de ciabatta doormidden en smeer de helften in met pesto. Verdeel de rucola over de broodjes en leg hier vervolgens de plakjes carpaccio overheen.

Stap2

Snijd de halve rode ui in dunne ringen en verdeel deze over de carpaccio. Als laatste strooi je de pijnboompitten en de parmezaan over de broodjes. Lekkere lunch!

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

619

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab