Broodje carpaccio met pesto en rode ui

Klassiek lekker
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Een broodje carpaccio, lekker voor de lunch! Simpel en snel te maken.

Ossenhaas, heerlijk mals vlees

Ossenhaas, het duurste stukje van de koe. Het is een spier, het deel van de lende van de koe met een fijne structuur. Het heeft bijna geen vet of bindweefsel. En daarom het meest malse vlees!

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 2 tl pesto
  • 2 plakjes carpaccio
  • handje pijnboompitten
  • rode ui
  • handje rucola sla
  • Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. 1Snijd de ciabatta doormidden en smeer de helften in met pesto. Verdeel de rucola over de broodjes en leg hier vervolgens de plakjes carpaccio overheen.
  2. 2Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze over de carpaccio. Maak af met de pijnboompitten en parmezaan. Lekkere lunch!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...