Gehaktkebab met komijn en knoflook
Recept afdrukken
Gehaktkebab met komijn en knoflook, gehakt op ’n stokje. ’n Traditioneel Turks gerecht van gekruid vlees recept.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Turks
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 315
- 500 gr gehakt
- 2 tl gemalen komijn
- 2 tenen knoflook
- 2 tl chilipeper
- 2 el olijfolie
Meng het gehakt in een kom met de komijn, geperste knoflook, chilipeper en zout.
Verdeel het gehakt in 8 delen en maak er 8 worsten van. Spies iedere worst en bestrijk ze met olijfolie.
Verhit een grillpan en grill de kebab rondom bruin en gaar in zo’n 10 minuten. Gehakt op ’n stokje, zo maak je ’t!