Ga terug
+ servings
Gehaktkebab recept

Gehaktkebab met komijn en knoflook

3.2 van 56 stemmen
Recept afdrukken
Gehaktkebab met komijn en knoflook, gehakt op ’n stokje. ’n Traditioneel Turks gerecht van gekruid vlees recept.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Turks
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 315

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 2 tl gemalen komijn
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl chilipeper
  • 2 el olijfolie

Instructies

  • Meng het gehakt in een kom met de komijn, geperste knoflook, chilipeper en zout.
  • Verdeel het gehakt in 8 delen en maak er 8 worsten van. Spies iedere worst en bestrijk ze met olijfolie.
  • Verhit een grillpan en grill de kebab rondom bruin en gaar in zo’n 10 minuten. Gehakt op ’n stokje, zo maak je ’t!