Kabeljauw met tagliatelle pesto tomaat en knoflook, ’n simpel gezond oven recept. Kabeljauw uit de oven maak je zó.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 464
Ingrediënten
500grkabeljauwfilet
150gr150 gr pesto
olijfolie
500grcherrytomaten
300grtagliatelle
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de kabeljauwfilets erin en bestrooi de vis met peper en zout. Besmeer de vis met de helft van de pesto.
Doe de cherrytomaatjes bij de vis in de ovenschaal. Bak de vis zo’n 15 tot 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
Giet de tagliatelle af en breng op smaak met de overige pesto. schep de kabeljauw op samen met de tagliatelle.