Gezond én erg lekker salade recept met verse kruiden heel eenvoudig te maken. Goed voor te bereiden, zó op tafel.
Gang Bijgerecht, lunch
Keuken Afrikaanse keuken, Marokaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 334
Ingrediënten
200grcouscous
2elolijfolie
1tlgemalen komijn
1bosje munt
1bosje koriander
1bosje platte peterselie
2lente-ui
1rode ui
1teen knoflook
1citroen
100grkerstomaat
Instructies
Maak de couscous volgens aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en voeg de olijfolie en komijn toe.
Hak de munt, koriander en peterselie. Snij de lente-ui in ringen, pers de knoflook, snipper de ui, snij de tomaat in vieren en pers de citroen uit.
Meng alles in een kom samen met de couscous. Zet de kom afgedekt in de koelkast en laat de smaken goed intrekken. Serveer de salade koud, lekker op tafel bij de bbq, makkelijke couscous, zo maak je ’t klaar.