Plaats de vis in een kom en marineer met limoensap, knoflook en zout. Laat het ongeveer 30 minuten marineren terwijl de rijst en saus koken.
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snij de paprika in reepjes.
Verhit een pan met olie en fruit de ui hierin. Voeg vervolgens de paprika's, chilipeper en knoflook toe en bak, af en toe roerend, ongeveer 3 minuten mee.
Roer de tomatenpuree erdoor en bak 5 minuten, om van de zurigheid af te komen. Voeg daarna het blikje tomatenblokjes, paprikapoeder, gemalen komijn, peper en zout toe en breng aan de kook.
Voeg zodra de saus kookt de bouillonpoeder toe samen met de kokosmelk. Laat het op laag vuur sudderen, af en toe roerend, tot de saus dikker wordt, ongeveer 5 minuten.
Leg de visstukken voorzichtig in de saus en kook, waarbij je af en toe saus over de vis schept, gedurende 5 minuten of tot de vis net gaar is. Proef voor de smaak en voeg indien nodig een snufje zout toe. Roer de gehakte koriander erdoor.
Hak de koriander fijn. Serveer het stoofpotje met vis samen met de gekookte rijst en maak het af met koriander en limoen.