Recept afdrukken
Pesto van radijsblad ofwel ’n radijspesto super makkelijk recept. Maak pesto van radijsloof als dip of smeersel.
Gang Bijgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 220
- 30 gr noten
- 1 bos radijzen 't groen
- 1 teentje knoflook
- 1 tl dragon
- 40 gr parmezaan (vegan)
- 1 el olijfolie
Rooster de noten in een droge koekenpan. Haal het groen van de bos radijs, was en hak grof.
Pel en hak de knoflook. Meng alle ingrediënten samen in de blender tot een smeuïg mengsel.
Proef de radijspesto en voeg naar smaak versgemalen peper en grof zeezout toe. Dip of smeer lekker op een boterham.