Ga terug
+ servings
Kaaskoekjes van parmezaanse kaas

Kaaskoekjes van parmezaanse kaas

3.4 van 66 stemmen
Recept afdrukken
Koekjes van geraspte kaas, knapperig, hartig koekje wat zó gemaakt is. Makkelijk recept met enkel kaas uit de oven.
Gang Bijgerechten, Borrelhapje
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 12 stuks
calorieën 63

Ingrediënten

  • 40 gr Parmezaanse kaas of een mix van oude- of belegen kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en rasp de kaas.
  • Leg kleine hoopjes van de Parmezaanse kaas op het bakpapier met ruimte tussen de koekjes.
  • Bak de kaaskoekjes in 8 minuten goud en knapperig. Laat afkoelen en je knapperige topping is klaar!