Recept afdrukken
Broodje brie met serranoham rucola en honing, een lunch recept uit de oven met pijnboompitten en flinterdunne ham.
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten, Italiaans
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 520
- 2 ovenbroodjes groot
- 200 gr brie
- 4 plakken serranoham
- 4 el 4 el honing
- 2 el 2 el pijnboompitten
- 1 handje rucola
Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van de broodjes en bak de broodjes bruin en krokant.
Snij de brie in plakken en bak de serranoham in een droge koekenpan krokant. Haal de broodjes uit de oven en snij doormidden.
Beleg de broodjes met de krokante ham, brie en honing. Leg terug in de oven en laat de brie smelten.
Rooster de pijnboompitten en maak de broodjes af met rucola en pitjes. Broodje brie met gebakken ham uit de oven maak je zó.