Kiwi avocado salsa rode ui en koriander, avocadodip met kiwi, je hebt ’t zo gemaakt. voor 'n party of de lunch.
Gang Bijgerecht, snack
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 160
Ingrediënten
4kiwi'sZespri Green
2lente-ui
1avocado
2elkoriandergehakt
½ rode ui
1limoen ’t rasp en sap
1teentje knoflook
1groene peper
Instructies
Schil en snij de kiwi’s in blokjes, de lente ui in dunne ringen en de avocado in blokjes. Hak de koriander grof, pel en snipper de rode ui en rasp en pers de limoen. Pel en pers de knoflook, snij de jalapeño klein.
Meng alle ingrediënten (2 el van ’t limoensap) in een kom en breng op smaak met een flinke snuf zeezout, vers gemalen peper en eventueel nog wat limoensap. Frisse kiwi salsa maak je zó.