Ga terug
+ servings
Snelle kersenjam met chiazaad

Kersenjam maken

3.6 van 5 stemmen
Recept afdrukken
Dit eenvoudige recept voor snelle kersenjam met chiazaad is vegan, suikervrij en heel erg lekker. Gezond en zó gemaakt.
Gang lunch, Ontbijt
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 10 minuten
Porties 1 jampot
calorieën 32

Ingrediënten

  • 250 gr kersen
  • 1 el water
  • 1 el chiazaadjes
  • 1 el honing

Instructies

  • Was en ontpit de kersen. Snij in stukjes en doe samen met de chiazaadjes, honing en water in de keukenmachine of gebruik een staafmixer.
  • Maal fijn, schenk in een jampot en zet minimaal één uur in de koelkast voordat je de jam op je boterham smeert. Zó maak je een snelle kersenjam.