Ga terug
+ servings
Gnocchi met tuinbonen

Gnocchi met tuinbonen

4.7 van 29 stemmen
Recept afdrukken
Recept met gnocchi, tuinbonen, spekjes, rucola en crème fraîche is eens wat anders dan de gangbare pastagerechten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 185

Ingrediënten

  • 250 gr spekreepjes
  • 300 gr tuinbonen diepvries
  • 500 gr gnocchi
  • 2 uien
  • 200 ml crème fraîche
  • 75 gr rucolao
  • 100 gr parmezaanse kaas

Instructies

  • Kook de gnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien. Bak de spekreepjes krokant en voeg daarna de uien toe. Schep de bevroren tuinbonen erdoor en bak het geheel zo’n 5 minuten.
  • Roer de crème fraîche en de gnocchi door het tuinbonen mengsel en breng op smaak met verse peper en zout. Verdeel de gnocchi in kommen en maak af met rucola. Strooi eventueel wat parmezaan over het gerecht voor wat extra smaak. Zó maak je gnocchi met tuinbonen!