Recept met gnocchi, tuinbonen, spekjes, rucola en crème fraîche is eens wat anders dan de gangbare pastagerechten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 185
Ingrediënten
250grspekreepjes
300grtuinbonendiepvries
500grgnocchi
2uien
200mlcrème fraîche
75grrucolao
100grparmezaanse kaas
Instructies
Kook de gnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien. Bak de spekreepjes krokant en voeg daarna de uien toe. Schep de bevroren tuinbonen erdoor en bak het geheel zo’n 5 minuten.
Roer de crème fraîche en de gnocchi door het tuinbonen mengsel en breng op smaak met verse peper en zout. Verdeel de gnocchi in kommen en maak af met rucola. Strooi eventueel wat parmezaan over het gerecht voor wat extra smaak. Zó maak je gnocchi met tuinbonen!