Ga terug
+ servings
Indiase linzencurry recept

Indiase linzencurry

5 van 1 stem
Recept afdrukken
Indiase linzencurry met spinazie, halloumi en mango, die écht waar, binnen tien minuten op tafel staat. Dal Palak een favoriet!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indiaas
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 personen
calorieën 440

Ingrediënten

  • 2 pappadums
  • 3 el mangochutney Tilda
  • 225 gr halloumi blok
  • 1 Dal Palak Tilda
  • 50 gr spinazie vers
  • 1 mango vers
  • 1 el olijfolie

Optioneel

  • bananenchips
  • crispy chili-olie
  • limoenrasp en/of sap

Instructies

  • Begin met de halloumi, snij deze in blokjes, meng met de mangochutney en laat heel even staan.
  • Verwarm de Dal Palak in een pan. Schil en snij de mango in kleine stukjes.
  • Bak de halloumi in olijfolie in een paar minuten aan alle kanten bruin.
  • Leg de pappadum op een bord, verdeel de verse spinazie eroverheen, schep er de Dal Palak, de halloumi en verse mango stukjes bovenop.
  • Maak af met chili-olie en bananenchips.