Recept afdrukken
Indiase linzencurry met spinazie, halloumi en mango, die écht waar, binnen tien minuten op tafel staat. Dal Palak een favoriet!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indiaas
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 440
- 2 pappadums
- 3 el mangochutney Tilda
- 225 gr halloumi blok
- 1 Dal Palak Tilda
- 50 gr spinazie vers
- 1 mango vers
- 1 el olijfolie
Optioneel
- bananenchips
- crispy chili-olie
- limoenrasp en/of sap
Begin met de halloumi, snij deze in blokjes, meng met de mangochutney en laat heel even staan.
Verwarm de Dal Palak in een pan. Schil en snij de mango in kleine stukjes.
Bak de halloumi in olijfolie in een paar minuten aan alle kanten bruin.
Leg de pappadum op een bord, verdeel de verse spinazie eroverheen, schep er de Dal Palak, de halloumi en verse mango stukjes bovenop.
Maak af met chili-olie en bananenchips.