Ga terug
+ servings
Tompouce croissant crompouce

Crompouce (tompouce croissant)

4.2 van 9 stemmen
Recept afdrukken
Crompouce: de zoete sensatie van croissant en tompouce
Gang Ontbijt, Tussendoor
Keuken franse recepten, Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 312

Ingrediënten

  • 4 croissants
  • 150 gr banketbakkersroom zakje
  • 500 ml melk
  • 125 gr roze glazuur zakje

Instructies

  • Verwarm het glazuur in heet water volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Doe de melk en de mix voor banketbakkersroom in een kom en maak de room volgens aanwijzingen van de verpakking.
  • Neem de croissants, snij deze doormidden en vul met de gele room. Verdeel het vloeibare roze glazuur over de croissants. Laat het glazuur even uitharden.
  • Bak je de croissants zelf, zorg dan wel dat ze zijn afgekoeld.