Pasta champignon roomsaus
Recept afdrukken
Pasta met champignonroomsaus, sjalot en knoflook met platte peterselie, 'n pasta saus recept met vegan kookroom.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 396
- 250 gr verse pasta
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 250 gr paddestoelen mix
- 2 el olijfolie
- 100 ml groentebouillon
- 100 ml plantaardige kookroom Blue Band
- platte peterselie
Kook de pasta volgens aanwijzingen van de verpakking. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Borstel de paddenstoelen schoon en snij of scheur klein.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook glazig, voeg na 3 minuten de paddenstoelen toe.
Schenk de bouillon en plantaardige kookroom erbij, breng zachtjes aan de kook en laat de saus iets inkoken.
Schep de pasta door de saus, breng op smaak met grof zeezout en vers gemalen peper en voeg een handje platte peterselie toe.