Een heerlijk en makkelijk hapje om te serveren tijdens de feestdagen: krokante brioche met pate, eendenborstfilet en vijg.
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Entree, Hapjes
Keuken Europese recepten, Frans, franse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 12hapjes
calorieën 114
Ingrediënten
1brioche
1elboter
50grtruffelpate
25grvijgenchutney
100grgerookte eendenborstfiletin dunne plakjes
1vijgin partjes
5takjestijmalleen de blaadjes
Instructies
Snijd de korsten van de brioche en snijd in kleine vierkante plakjes.
Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe. Bak de brioche aan beide kanten goudbruin. Laat ze kort afkoelen voordat je de brioche met pate belegd.
Bestrijk elke plak brioche met de truffelpate. Volg met een drup vijgenchutney. Doe daarop een plakje gerookte eendenborstfilet. Maak de brioche met pate af met een plakje verse vijg en takjes tijm.
Leg de brioche met pate op een mooie schaal om te serveren.