Gnocchi, heerlijk met deze champignonroomsaus, lekker makkelijk een favoriet onder de kinderen eindeloos variëren.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 20 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Porties 2personen
calorieën 240
Ingrediënten
400grgnocchivers
1rode ui
2teentjes knoflook
250grchampignons
150mlgroentebouillon
200mlkookroom(vegan)
2elolijfolie
Parmezaanse kaas(vegan)
Instructies
Snij de ui en de knoflook fijn en de champignons in plakjes.
Verhit olie in een wok en voeg de gesneden groenten erbij. Wanneer het meeste vocht uit de champignons is, kan de bouillon erbij. Laat zo’n 5 minuten zacht bakken en voeg dan de kookroom toe. Laat de saus op laag vuur wat indikken.
Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi. De gnocchi is gaar als ze blijven drijven. Giet het water af en schep de gnocchi door de saus.