
Gnocchi met champignonsaus
Italiaanse knoedel- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 25 min
Gnocchi met champignonsaus, de Italiaanse knoedel. Een heerlijk recept met gnocchi in zelfgemaakte champignon-roomsaus probeer ’t eens. Met dit recept staat je gerecht in no time op tafel.
Gnocchi champignons
Gnocchi champignons passen perfect bij elkaar, paddestoelen, knoflook en parmezaan smullen maar!
Zo maak je gnocchi met champignonsaus
- Snij de ui en de knoflook fijn en de champignons in schijfjes.
- Verhit olie in een wok en voeg de gesneden groenten erbij. Wanneer het meeste vocht uit de champignons is, kan de bouillon erbij. Laat zo’n 5 minuten zacht bakken en voeg dan de kookroom toe. Laat de saus op laag vuur wat indikken.
- Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi. De gnocchi is gaar als ze blijven drijven. Giet het water af en schep de gnocchi door de saus. Serveer in kommen en maak af met Parmezaanse kaas. Zó maak je gnocchi met champignonsaus!
Geef een reactie