Gnocchi met champignonsaus

Gnocchi met champignonsaus

Italiaanse knoedel
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 25 min

Gnocchi met champignonsaus, de Italiaanse knoedel. Een heerlijk recept met gnocchi in zelfgemaakte champignon-roomsaus probeer ’t eens. Met dit recept staat je gerecht in no time op tafel.

Gnocchi champignons

Gnocchi champignons passen perfect bij elkaar, paddestoelen, knoflook en parmezaan smullen maar!

Ingrediënten

  • 500 gr kant en klare gnocchi
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gr champignons
  • 150 ml groentebouillon
  • 200 ml kookroom
  • 2 el olijfolie
  • parmezaanse kaas

Zo maak je gnocchi met champignonsaus

  1. Snij de ui en de knoflook fijn en de champignons in schijfjes.
  2. Verhit olie in een wok en voeg de gesneden groenten erbij. Wanneer het meeste vocht uit de champignons is, kan de bouillon erbij. Laat zo’n 5 minuten zacht bakken en voeg dan de kookroom toe. Laat de saus op laag vuur wat indikken.
  3. Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi. De gnocchi is gaar als ze blijven drijven. Giet het water af en schep de gnocchi door de saus. Serveer in kommen en maak af met Parmezaanse kaas. Zó maak je gnocchi met champignonsaus!
Beoordeling: 4.3. van 4 stemmen.
Please wait...

Meer gnocchi recepten

Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

Romige tuinbonen met krokant spek, rucola en parmezaanse kaas.

Gnocchi met paprika-tomatensaus

Gnocchi met paprika-tomatensaus

Typisch Italiaanse balletjes van aardappel, de Hollandse knoedel.

Gnocchi met rucola en citroen

Gnocchi met rucola en citroen

Zachte pasta gemaakt van aardappel met citroen botersaus en amandelen.