Burrito met zwarte bonen en rijst ofwel een grote tortilla gevuld met rode ui, knoflook, komijn en sojasaus recept.
Gang Hoofdgerecht, lunch
Keuken Mexicaans
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 2personen
calorieën 566
Ingrediënten
2wraps
100grrijst
200grzwarte bonen (blikje)
1 tomaat
1rode ui
1teentjeknoflook
2elsojasaus
1tlkomijnpoeder
1tlgerookte paprikapoeder
Instructies
Kook eerst de rijst gaar volgens aanwijzingen van de verpakking, pel en snipper de ui en knoflook en fruit aan in een scheutje olijfolie.
Spoel de bonen goed af, laat uitlekken en voeg toe aan het ui- knoflookmengsel. Was en snij de tomaat in blokjes en voeg toe samen met het komijnpoeder, gerookte paprikapoeder en sojasaus.
Verwarm de wraps om en om in een droge koekenpan en leg op een bord. Schep de rijst en het zwarte bonenmengsel op beide wraps. Maak eventueel af met koriander, spinazie en limoensap en vouw dicht.