Ga terug
+ servings
Vispate

Vispate

4.3 van 8 stemmen
Recept afdrukken
Vispate op toast maken, paté van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en lekker recept.
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 410

Ingrediënten

  • 150 gr gekookte garnalen
  • 150 gr gerookte zalm
  • 150 gr surimi krabsticks
  • 280 gr roomkaas
  • 1 citroen
  • olijfolie extra vergine
  • cayennepeper

Instructies

  • Hak de garnalen, surimi en zalm klein en voor een fijne paté doe je dit met een blender. Doe de vis samen met de roomkaas in een kom.
  • Rasp een kwart van de schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg zowel het rasp als sap toe aan de kom met vis. Breng op smaak met ’n snuf cayenne- en flink wat vers gemalen peper.
  • Rooster boterhammen tot toast, neem crackers of kleine borrel toastjes. Smeren maar, de vispaté is klaar.