Vispate op toast maken, paté van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en lekker recept.
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 410
Ingrediënten
150grgekookte garnalen
150grgerookte zalm
150grsurimi krabsticks
280grroomkaas
1citroen
olijfolieextra vergine
cayennepeper
Instructies
Hak de garnalen, surimi en zalm klein en voor een fijne paté doe je dit met een blender. Doe de vis samen met de roomkaas in een kom.
Rasp een kwart van de schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg zowel het rasp als sap toe aan de kom met vis. Breng op smaak met ’n snuf cayenne- en flink wat vers gemalen peper.
Rooster boterhammen tot toast, neem crackers of kleine borrel toastjes. Smeren maar, de vispaté is klaar.