Heerlijke vegetarische Wellington recept met pastinaak, wortels, champignons en spinazie in knapperig bladerdeeg. Geniet van smaakvolle elegantie.
Gang Vegetarische recepten
Keuken Europese recepten
Voorbereidingstijd 20 minutenmin
Bereidingstijd 35 minutenmin
Totale tijd 55 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 340
Ingrediënten
2pastinaak
6wortels
250grchampignons
1elolijfolie
200grspinazievers
1rolbladerdeeg
3elpaneermeel
1ei
1ui
2tenenknoflook
verse peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil en snij de pastinaak en wortel, besprenkel met olijfolie en peper. Bak ze 15 minuten in de oven.
Bak ui en knoflook in olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze samen. Voeg spinazie toe en laat slinken. Voeg ei en paneermeel toe aan het uitgelekte mengsel.
Rol het bladerdeeg uit en leg het spinaziemengsel erop, gevolgd door de geroosterde wortel en pastinaak.
Rol het deeg op en bestrijk met ei. Bak de Wellington 35 minuten in de oven.