Geniet van snel en eenvoudig comfortfood! Ontdek heerlijke wraps met gehakt, ui, rode peper en knoflook uit de oven in slechts 30 minuten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 710
Ingrediënten
8wraps
200grgehakt
1tlpaprikapoeder
1rode ui
1rode peper
1rode paprika
2teentjesknoflook
800grtomatenblokjes blik
80grgeraspte kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel en snipper de ui en knoflook, de paprika en peper in fijne stukjes. Verhit een pan met een klein scheutje olijfolie en bak deze vier samen 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul.
Voeg paprikapoeder, vers gemalen peper en een snuf zout naar smaak toe. Schenk de helft van de tomatenblokjes bij het gehaktmengsel en laat 5 minuten op laag vuur pruttelen.
Schep de overige tomaat voor de helft op de bodem van de ovenschaal, vul de wraps met de vulling, rol op en leg op de tomatensaus. Schenk de overige tomaten over de wraps een en maak af met de geraspte kaas.