Wraps met gehakt uit de oven
Ui rode peper en knoflook- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 710
Wraps met gehakt uit de oven met ui rode peper en knoflook, ’n makkelijk recept en binnen een half uur aan tafel. Snijden, bakken, wraps vullen en hupsakee de oven in.
Snelle wrap met gehakt
Snelle wrap met gehakt, simpel voor ’n doordeweekse dag en echte favoriet ofwel ’n enchilada. Gevuld met saus, gehakt en aftoppen met saus en kaas. De enchilada is ready nadat ie uit de oven komt.
Gehaktwraps maken
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel en snipper de ui en knoflook, de paprika en peper in fijne stukjes. Verhit een pan met een klein scheutje olijfolie en bak deze 4 samen 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul.
- Voeg paprikapoeder, vers gemalen peper en ’n snuf zout naar smaak toe. Schenk 400 gr tomatenblokjes bij het gehaktmengsel en laat 5 minuten op laag vuur pruttelen.
- Schep de overige tomaat voor de helft op de bodem van de ovenschaal, vul de wraps met de vulling, rol op en leg op de tomatensaus. Schenk de overige tomaten over de wraps een en maak af met de geraspte kaas. Bak de wraps een kwartier in de oven. Gehaktwraps maak je zó.
Maak de wraps met gehakt af met een dot crème fraîche en verse kruiden.
Ook lekker: Chili con carne met nacho’s, chili is makkelijk te maken, in no time klaar en tjee hoé lekker!
Ga ik een van de aankomende dagen maken!