Wraps met gehakt uit de oven

Wraps met gehakt uit de oven

Wraps met gehakt uit de oven, bereid met ui, rode peper en knoflook: een eenvoudig recept dat binnen een half uur op tafel staat. Snijd, bak, vul de wraps en schuif ze de oven in.

Een snelle wrap met gehakt, perfect voor een doordeweekse dag en een echte favoriet, ook wel bekend als een enchilada. Gevuld met saus, gehakt en afgemaakt met crème fraîche en kaas. De enchilada is klaar zodra deze uit de oven komt.

Wraps met gehakt uit de oven recept

Wraps met gehakt

4 van 20 stemmen
Recept afdrukken
Geniet van snel en eenvoudig comfortfood! Ontdek heerlijke wraps met gehakt, ui, rode peper en knoflook uit de oven in slechts 30 minuten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen
calorieën 710

Ingrediënten

  • 8 wraps
  • 200 gr gehakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 gr tomatenblokjes blik
  • 80 gr geraspte kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel en snipper de ui en knoflook, de paprika en peper in fijne stukjes. Verhit een pan met een klein scheutje olijfolie en bak deze vier samen 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Voeg paprikapoeder, vers gemalen peper en een snuf zout naar smaak toe. Schenk de helft van de tomatenblokjes bij het gehaktmengsel en laat 5 minuten op laag vuur pruttelen.
  • Schep de overige tomaat voor de helft op de bodem van de ovenschaal, vul de wraps met de vulling, rol op en leg op de tomatensaus. Schenk de overige tomaten over de wraps een en maak af met de geraspte kaas.
  • Bak de wraps een kwartier in de oven.

Maak de wraps met gehakt af met een dot crème fraîche en verse kruiden.

Ook lekker: chili con carne met nacho’s. Chili is makkelijk te maken en erg snel klaar. Liever geen vlees, chili sin carne is ook een idee.

Wraps met gehakt op bord
Wraps uit de oven

Dit recept valt onder

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

  1. Kris Meys 16 november 2022 at 16:52 - Reply

    Ga ik een van de aankomende dagen maken!

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024