Ga terug
+ servings
Pesto rucola walnoot

Rucola walnotenpesto

3.5 van 12 stemmen
Recept afdrukken
Zelf rucola pesto maken met walnoten, knoflook en parmezaanse kaas. Favoriet voor door de pasta als dip of smeer op brood, een pesto rucola walnoot dip.
Gang Bijgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 390

Ingrediënten

  • 40 gr rucola
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 140 ml olijfolie extra vergine
  • 10 walnoten
  • 1 knijpje citroensap

Instructies

  • Meng de rucola, knoflook, walnoten en parmezaan in een blender samen met de olijfolie.
  • Breng de rucola walnotenpesto op smaak met vers gemalen peper en een snuf grof zeezout.
  • Voeg een knijpje citroensap toe en meng tot een gladde rucola dip.