Recept afdrukken
Simpele vega borrelhapjes met pesto en hummus dip, geserveerd met knapperige crudites groenten. Een eenvoudig en gezonde snack voor elke gelegenheid.
Gang Tussendoor
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 175
- 200 gr hummus naar keuze
- 125 gr groene pesto
- 600 gr regenboog wortelmix
- 300 gr cherrytomaat tomatenmix
- 1 bosje radijs
Was de groenten, rasp de wortels en snij door de lengte doormidden.
Snij ook de radijs doormidden, laat de mooie blaadjes eraan.
Neem de hummus en schep op een schaal in het midden en maak een klein bergje.
Leg hier de groenten mooi op, de gekleurde tomaten laat je heel. Schep de pesto om de vega borrelhapjes heen en serveer.