Wentelteefjes bakken met stokbrood en lemoncurd met citroen het rasp en sap, een simpel en snel te maken recept.
Gang lunch, Ontbijt
Keuken Hollands
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 3personen
calorieën 630
Ingrediënten
3eieren
50grboter
200mlmelk
1citroenhet rasp en sap
2zakjes vanillesuiker
1stokbrood
lemon curd
poedersuiker
Instructies
Klop de eieren los in een kom samen met de melk, vanillesuiker, citroenrasp en 2 eetlepels sap.
Snijd het stokbrood in stukken en wentel ze door het eimengsel, laat ze kort weken.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de sneetjes stokbrood goudbruin aan beide kanten.
Schep de wentelteefjes op een bord en serveer ze met een lepel lemon curd en een snuf poedersuiker. Wentelteefjes bakken met stokbrood is zo eenvoudig.