Ga terug
+ servings
Wentelteefjes bakken stokbrood

Wentelteefjes van stokbrood

4.6 van 7 stemmen
Recept afdrukken
Wentelteefjes bakken met stokbrood en lemoncurd met citroen het rasp en sap, een simpel en snel te maken recept.
Gang lunch, Ontbijt
Keuken Hollands
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 3 personen
calorieën 630

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 50 gr boter
  • 200 ml melk
  • 1 citroen het rasp en sap
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 stokbrood
  • lemon curd
  • poedersuiker

Instructies

  • Klop de eieren los in een kom samen met de melk, vanillesuiker, citroenrasp en 2 eetlepels sap.
  • Snijd het stokbrood in stukken en wentel ze door het eimengsel, laat ze kort weken.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de sneetjes stokbrood goudbruin aan beide kanten.
  • Schep de wentelteefjes op een bord en serveer ze met een lepel lemon curd en een snuf poedersuiker. Wentelteefjes bakken met stokbrood is zo eenvoudig.