Ga terug
+ servings
Pasta rode pesto

Pasta rode pesto

4.9 van 23 stemmen
Recept afdrukken
Snel, smaakvol penne-recept met rode pesto, spekjes, geitenkaas en hazelnoot. In 20 minuten op tafel! Varieer met pastasoorten voor een unieke twist.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen
calorieën 861

Ingrediënten

  • 350 gr penne
  • 120 gr rode pesto
  • 85 gr rucola
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 250 gr spekreepjes (vegetarisch)
  • 40 gr hazelnoten

Instructies

  • Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan.
  • Bak de spekreepjes goudbruin en krokant zonder olie.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak de pesto, als je deze zelf maakt (zie hierboven voor een heerlijk recept).
  • Giet de pasta af en schep de rode pesto erdoor.
  • Verdeel de rucola over de borden (of meng deze door de penne) en schep de pasta erop. Verkruimel de geitenkaas erover en maak de pasta met rode pesto af met een strooi van spekreepjes en hazelnoten.