Snel, smaakvol penne-recept met rode pesto, spekjes, geitenkaas en hazelnoot. In 20 minuten op tafel! Varieer met pastasoorten voor een unieke twist.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 20 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 861
Ingrediënten
350grpenne
120grrode pesto
85grrucola
100grzachte geitenkaas
250grspekreepjes(vegetarisch)
40grhazelnoten
Instructies
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan.
Bak de spekreepjes goudbruin en krokant zonder olie.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de pesto, als je deze zelf maakt (zie hierboven voor een heerlijk recept).
Giet de pasta af en schep de rode pesto erdoor.
Verdeel de rucola over de borden (of meng deze door de penne) en schep de pasta erop. Verkruimel de geitenkaas erover en maak de pasta met rode pesto af met een strooi van spekreepjes en hazelnoten.