Penne met rode pesto en spekjes
Zachte geitenkaas en pijnboompitten- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 25 min
Dit gerecht met penne, rode pesto, spekjes, rucola, zachte geitenkaas en pijnboompitjes is absoluut het proeven waard. Binnen 20 minuten zet je dit pasta gerecht op tafel. Hou je niet zo van penne? Variëren kun je met vele andere soorten pasta.
Penne als maaltijdsalade
Deze penne kun je ook koud serveren, dan maak je er een pastasalade van, dat kan prima met dezelfde ingrediënten.
Bereidingswijze
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Bak de spekreepjes goudbruin en krokant. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af en schep de rode pesto erdoor. Verdeel de rucola over de borden en schep de pasta erop. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi het gerecht met de spekreepjes en pijnboompitjes.
Maak ook eens een pasta pesto met kip.