Voor de kip, kook eerst de eieren hard. Snipper de ui en knoflook, en snijd de kousenband in stukken. Schil en snijd de aardappels in blokjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en bak de kip op laag vuur goudbruin.
Blancheer de kouseband enkele minuten in kokend water en verplaats het vervolgens direct naar een kom met (ijs)koud water.
Haal de kip uit de pan en houd apart. Fruit de helft van de ui, driekwart van de knoflook, masala, komijnzaad en vers gemalen peper naar smaak.
Voeg de helft van de bouillon toe en breng aan de kook.
Voeg de kip, aardappelblokjes en rode peper toe. Voeg indien nodig extra bouillon toe zodat de kip volledig bedekt is. Laat het mengsel 30 minuten stoven.
Voeg de gepelde eieren toe in de laatste 10 minuten.
Verdeel het rotideeg in 8 bollen, rol uit, bestrijk met olie, vouw en rol weer tot een bol. Doe dit nog 2 keer. Druk 2 bollen samen en rol uit tot een grote ronde pannenkoek. Bak de pannenkoeken in olijfolie, regelmatig omkeren tot gaar.
Verhit een scheutje olijfolie in een andere pan, fruit de rest van de ui en knoflook, voeg kousenband toe en bak kort aan. Voeg wat water toe om te smoren. Serveer de kip en roti samen.