Een verleidelijk eenvoudig recept voor lunch of laat ontbijt: toast met romige ricotta en zoete blauwe bessen. Probeer deze boterham eens.
Gang lunch
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 1persoon
calorieën 442
Ingrediënten
60grblauwe bessen
1elsuiker
100grricotta
1tlvanille extract
2elpoedersuiker
1boterhamnaar keuze
Instructies
Neem een steelpan en doe de blauwe bessen erin samen met 2 eetlepels water en 1 eetlepel suiker.
Laat dit op zacht vuur sudderen terwijl je de boterham roostert tot hij mooi bruin en knapperig is.
Klop ondertussen de ricotta luchtig met de vanille en poedersuiker.
Besmeer de geroosterde boterham met deze romige ricotta en leg er vervolgens de gestoofde bessen bovenop. Serveer meteen en geniet van deze heerlijke ricotta-toast als lunch.