Vegetarische lasagne met flinterdun gesneden knolselderij, kastanje champignons en mozzarella. Zó in de oven!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 45 minutenmin
Totale tijd 55 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 370
Ingrediënten
1knolselderij in dunne plakjes
2uiengesnipperd
200gr(kastanje) champignonsin plakjes
2teentjesknoflookgeperst
125grzachte geitenkaas
800mltomatensaus
stukparmezaanse kaas
Instructies
Verwarm de oven voor tot 180 graden. Bak de ui, knoflook en champignons kort in een scheut olijfolie.
Vet een ovenschaal in met olijfolie en bedek de bodem dakpansgewijs met dunne plakjes knolselderij.
Verdeel de ui, champignons, knoflook, geitenkaas en tomatensaus erover, en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Dek af met dunne plakjes knolselderij en maak zo laagjes tot alles op is. Eindig met een laagje saus en beleg met stukjes geitenkaas, en rasp er Parmezaan over.
Zet 45 minuten tot een uur in een voorverwarmde oven en controleer of de knolselderij gaar is.
Rasp Parmezaan over de knolselderij lasagne en laat voor het serveren 5 à 10 minuten rusten.