Recept afdrukken
Eiersalade maken met yoghurt bieslook en kurkuma met toast, gezonde salade van ei zonder mayo. Hóe makkelijk.
Gang Bijgerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 180
- 4 eieren
- 3 el yoghurt
- 2 el olijfolie extra vergine
- ½ tl kurkuma
- 1 el bieslook
- peper versgemalen
- zout grof
Kook de eieren in zo'n 7 minuten, net niet helemaal hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
Hak de bieslook en meng het met de yoghurt, olijfolie en kurkuma. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Snijd de eieren in kleine stukjes en meng ze met het yoghurt-kurkuma mengsel. Zo maak je eiersalade zonder mayo.