Ga terug
+ servings
Tartaarsaus maken recept

Tartaarsaus maken

3.1 van 9 stemmen
Recept afdrukken
Tartaarsaus recept met kappertjes en sjalot, zonder ei, met peterselie en augurk, en lijkt op remoulade of ravigote.
Gang Bijgerecht
Keuken franse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 90

Ingrediënten

  • 1 sjalot
  • 1 el kappertjes
  • 1 el augurk
  • 1 el bladpeterselie
  • 4 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt

Instructies

  • Begin met het pellen en snipperen van de sjalot voor de tartaarsaus.
  • Hak vervolgens de kappertjes, augurk en peterselie fijn.
  • Meng de mayonaise en yoghurt en voeg alles toe. Breng op smaak met versgemalen peper, een snuf zout en eventueel citroensap.
  • Zo maak je snel een heerlijke tartaarsaus.