Een laagje patat met (vegetarische) shoarma erbovenop, gesmolten kaas, knapperige groenten en sauzen, en het beste van alles, het is zo klaar.
Gang Hoofdgerecht, lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 25 minutenmin
Totale tijd 35 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 718
Ingrediënten
750grovenfriet
350grshoarma(vegetarisch)
olijfolie
grof zeezout
100grgeraspte kaas
1rode ui
100grijsbergsla
handje radijs
1avocado
jalapeño pepers
knoflooksaus en sambal of andere saus naar keuze
gebakken uitjes
Instructies
Verwarm de oven voor en bak de ovenfriet zoals aangegeven staat op de verpakking.
Bak de vegetarische- of vlees-shoarma in een scheut olijfolie op hoog vuur in de pan tot goudbruin en krokant.
Laat de kaas hierover smelten.
Bereid de toppings voor
Snijd de sla fijn, de rode ui in ringen, de radijs in dunne plakjes en de avocado in blokjes.
Verdeel de frietjes over bakjes en bestrooi ze met grof zeezout en eventueel wat verse kruiden.
Schep hier de shoarma op en verdeel de sla, pepers en rauwkost erover. Bedek het patatje kapsalon met knoflooksaus en sambal naar eigen wens en bestrooi met krokant gebakken uitjes.