Recept afdrukken
Laat je verleiden door de authentieke smaken van pesto en mascarpone. Een eenvoudig gerecht dat in een handomdraai klaar is.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 2 personen
calorieën 385
- 250 gr cherrytomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 3 el olijfolie
- peper versgemalen
- 200 gr pasta naar keuze
- 50 gr pesto
- 150 gr mascarpone
- 30 gr rucola
Schil en pers de knoflook, snijd de cherrytomaten doormidden en meng ze met de knoflook, olijfolie en versgemalen peper.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Grill de tomaten kort in de knoflookolie.
Verwarm de mascarpone en pesto in een steelpan op laag vuur. Roer goed door.
Meng de saus door de pasta en verdeel de pasta met mascarpone over de borden. Garneer met gegrilde tomaatjes en rucola.