Tosti met banaan, pindapasta en chili-olie, zoet-hartig met krokante korst. Een keer zo'n tosti en je maakt niet anders meer, snelle lunch of tussendoor.
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 1tosti
calorieën 594
Ingrediënten
2boterhammennaar keuze
roomboter
2elpindapasta(met nootjes, Bonne Maman)
½banaanin plakjes
chili-olienaar smaak
Instructies
Besmeer de boterhammen met pindapasta en verdeel de plakjes banaan erover.
Druppel chili-olie eroverheen en leg de andere boterham erbovenop.
Smeer beide kanten van de boterhammen royaal in met boter.
Verhit een koekenpan en leg de tosti (met boter) in de pan. Zet het vuur niet te hoog en sluit af met een deksel.
Draai de tosti halverwege om. Hij is klaar wanneer beide kanten goudbruin zijn en de pindapasta en banaan smeuïg zijn.