Ga terug
+ servings
Pittige tosti met banaan en pindakaas

Tosti met pindapasta en banaan

5 van 1 stem
Recept afdrukken
Tosti met banaan, pindapasta en chili-olie, zoet-hartig met krokante korst. Een keer zo'n tosti en je maakt niet anders meer, snelle lunch of tussendoor.
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 1 tosti
calorieën 594

Ingrediënten

  • 2 boterhammen naar keuze
  • roomboter
  • 2 el pindapasta (met nootjes, Bonne Maman)
  • ½ banaan in plakjes
  • chili-olie naar smaak

Instructies

  • Besmeer de boterhammen met pindapasta en verdeel de plakjes banaan erover.
  • Druppel chili-olie eroverheen en leg de andere boterham erbovenop.
  • Smeer beide kanten van de boterhammen royaal in met boter.
  • Verhit een koekenpan en leg de tosti (met boter) in de pan. Zet het vuur niet te hoog en sluit af met een deksel.
  • Draai de tosti halverwege om. Hij is klaar wanneer beide kanten goudbruin zijn en de pindapasta en banaan smeuïg zijn.