Recept afdrukken
Nasi goreng met saté en atjar, in no time klaar! Super snel te maken met boemboe voor nasi en saté ajam recept.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatische recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 748
- 300 gr rijst
- 12 stokjes saté ajam vriezer
- 400 gr prei
- 1 rode paprika
- 4 el olijfolie
- 95 gr boemboe voor nasi goreng
- 200 gr atjar tjampoer
- 60 gr kroepoek
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm de saté in heet water in een pan terwijl de rijst kookt.
Snijd de prei in ringen en de paprika in reepjes.
Verhit olie in een wok en roerbak de groenten gedurende drie minuten.
Voeg de boemboe toe en bak deze al roerend mee met een scheutje water.
Meng de gekookte rijst met het boemboe-mengsel en laat de smaken intrekken.
Schep de nasi met saté in kommen en serveer met de atjar en kroepoek.