Recept afdrukken
Noodles met kip en groene curry: snel, gemakkelijk en vol van smaak. Ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd. Maak het recept.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatische recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 220
- 200 gr eiermie
- 1 paprika
- 2 eieren
- 250 gr champignons
- 400 gr kipfilet
- kokosolie
- 2 preien
- 100 gr taugé
- 2 teentjes knoflook
- 100 gr groene curry boemboe
- 200 ml kokosmelk
Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in stukjes. Snijd de champignons in plakjes en pel en pers de knoflook.
Bak de kipfilet in een wok met een schep kokosolie en de knoflook tot ze rondom bruin zijn.
Voeg vervolgens de groenten toe en bak deze kort mee.
Voeg de currypasta toe samen met de kokosmelk en schep alles om.
Kook ondertussen de mie gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de taugé toe aan de kip met groenten en bak deze heel kort mee.
Giet de noedels af en voeg ze toe aan de wok.
Klop de eieren los en bak er een omelet van. Snijd de omelet in reepjes en meng met de noedels.
Schep de groene curry in kommen en serveer.