Pastagerecht heerlijk fris van smaak door de citroen die erin zit en daarnaast lekker zacht door de kruidenroom.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 426
Ingrediënten
400grkipfilet
1citroenbio
200grcherrytomaten
185grkruidenroomkaas
20grplatte peterselie
300grtagliatelle of een andere pasta
Instructies
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid met peper en zout. Wok de kip tot deze gaar is.
Breng in een andere pan water aan de kook en kook de tagliatelle (of een andere pasta) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes en voeg ze toe aan de gebakken kip. Voeg vervolgens de roomkaas toe en roer op een laag vuur.
Rasp de schil van de gewassen citroen boven de wok en voeg fijngehakte peterselie toe.
Giet de tagliatelle af en meng door de saus eventueel met een scheut kookvocht. Serveer de pasta pollo in diepe borden met versgemalen peper naar smaak.