Een perfecte combinatie van zalm en pasta, snel en gemakkelijk klaar voor een smakelijke maaltijd! Met romige Boursin en gekookte eieren.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 364
Ingrediënten
300grpastanaar keuze
4eieren
200grgerookte zalmsnippers
300grbladspinazievers
125mlBoursin Cuisine met knoflook en kruiden
Instructies
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Kook tegelijkertijd de eieren. Pel ze en snijd ze doormidden of in parten.
Giet de pasta af, maar bewaar een beetje van het kookwater in de pan.
Voeg de Boursin toe aan de warme pasta op laag vuur. Roer tot de Boursin is gesmolten en de pasta bedekt is.
Voeg de spinazie geleidelijk toe aan de pasta en roer tot het volledig is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg als laatste de zalmsnippers toe aan de pasta en roer voorzichtig door. Serveer de pasta met zalm, spinazie en boursin in kommen en maak af met de eieren.