Ga terug
+ servings
Pasta met zalm en spinazie recept

Pasta zalm spinazie boursin

4.2 van 6 stemmen
Recept afdrukken
Een perfecte combinatie van zalm en pasta, snel en gemakkelijk klaar voor een smakelijke maaltijd! Met romige Boursin en gekookte eieren.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 364

Ingrediënten

  • 300 gr pasta naar keuze
  • 4 eieren
  • 200 gr gerookte zalmsnippers
  • 300 gr bladspinazie vers
  • 125 ml Boursin Cuisine met knoflook en kruiden

Instructies

  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Kook tegelijkertijd de eieren. Pel ze en snijd ze doormidden of in parten.
  • Giet de pasta af, maar bewaar een beetje van het kookwater in de pan.
  • Voeg de Boursin toe aan de warme pasta op laag vuur. Roer tot de Boursin is gesmolten en de pasta bedekt is.
  • Voeg de spinazie geleidelijk toe aan de pasta en roer tot het volledig is geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
  • Voeg als laatste de zalmsnippers toe aan de pasta en roer voorzichtig door. Serveer de pasta met zalm, spinazie en boursin in kommen en maak af met de eieren.