Ga terug
+ servings
Tosti met tonijn

Tuna melt

5 van 2 stemmen
Recept afdrukken
Deze tosti met tonijn maakt de ultieme lunch. Deze tuna melt met twee kazen en smeuige tonijnsalade moet je een keer proberen.
Gang lunch
Keuken Amerikaans
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 1 persoon
calorieën 320

Ingrediënten

  • 90 gr tonijn uitgelekt
  • 1 el mayonaise + extra om te smeren
  • 1 tl mosterd
  • 1 stengel bleekselderij in blokjes
  • 1 augurk in blokjes
  • ½ rode ui gesnipperd
  • peper en zout
  • 20 gr mozzarella geraspt
  • 2 plakjes cheddar
  • 2 snedes brood

Instructies

  • Zorg dat de tonijn goed is uitgelekt. Voeg toe aan een kom samen met de mayonaise, mosterd, bleekselderij, augurk, rode ui, peper en zout. Roer goed en proef af op peper en zout. Voeg extra toe indien nodig.
  • Beleg een snede brood de geraspte mozzarella. Leg daarbovenop de tonijnsalade en volg met de cheddar. Leg de andere snede brood erop. Besmeer de tosti met mayonaise.
  • Verhit een koekenpan op het vuur. Bak de tuna melt aan beide zijdes goudbruin krokant. Snijd doormidden en serveer.