Deze tosti met tonijn maakt de ultieme lunch. Deze tuna melt met twee kazen en smeuige tonijnsalade moet je een keer proberen.
Gang lunch
Keuken Amerikaans
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 15 minutenmin
Porties 1persoon
calorieën 320
Ingrediënten
90grtonijnuitgelekt
1elmayonaise+ extra om te smeren
1tlmosterd
1stengelbleekselderijin blokjes
1augurkin blokjes
½rode uigesnipperd
peper en zout
20grmozzarellageraspt
2plakjescheddar
2snedesbrood
Instructies
Zorg dat de tonijn goed is uitgelekt. Voeg toe aan een kom samen met de mayonaise, mosterd, bleekselderij, augurk, rode ui, peper en zout. Roer goed en proef af op peper en zout. Voeg extra toe indien nodig.
Beleg een snede brood de geraspte mozzarella. Leg daarbovenop de tonijnsalade en volg met de cheddar. Leg de andere snede brood erop. Besmeer de tosti met mayonaise.
Verhit een koekenpan op het vuur. Bak de tuna melt aan beide zijdes goudbruin krokant. Snijd doormidden en serveer.