Trifle met cake en vanillevla
Recept afdrukken
Trifle met cake en vanillevla, kwark en rood fruit. Favoriet voor 't ontbijt (want ontbijten doen we 't liefst lekker uitgebreid), brunch of high tea.
Gang Nagerecht, Ontbijt
Keuken Engelse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 288
- 150 gr cake (Bonne Maman Madeleines Naturel, 175 gr)
- 250 gr rood fruit mix
- 300 gr kwark
- 100 gr vanille vla
- 100 ml jam (Bonne Maman – Fijn Gezeefd Rozenbottel) of 200 ml vruchten coulis
- hazelnoten optioneel
Snijd de cake in blokjes, was het fruit en laat het uitlekken. Klop de vanillevla luchtig door de kwark.
Bedek de bodem van de glazen met de cakeblokjes en besprenkel ze met de jamsaus of coulis van rood fruit.
Verdeel vervolgens de helft van het fruit over de cakeblokjes. Schep de vanilleroom op het fruit en verdeel de rest van het fruit over de vanilleroom.
Serveer de trifle met cake en vanillevla bij 't ontbijt want ontbijten doen we het liefst lekker uitgebreid!