Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peanut butter jelly toast
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Probeer deze peanut butter jelly french toast! Een smakelijke twist op de klassieke french toast met pindakaas en jam tussen twee sneetjes brioche.
Gang
lunch, Ontbijt
Keuken
franse recepten
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Porties
2
personen
calorieën
490
Ingrediënten
200
ml
melk
2
el
bloem
2
el
suiker
4
plakken brood
of brioche
2
el
Bonne Maman Pindapasta
met stukjes pinda
1
el
Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Fruitspread
Aardbeien
boter om in te bakken
poedersuiker
Instructies
Meng in een ruime kom de melk, bloem en suiker tot een beslag met een garde.
Verhit een ruime koekenpan op het vuur en laat de boter zachtjes smelten. Haal de boterhammen door het beslag en leg ze voorzichtig in de koekenpan.
Bak de boterhammen ongeveer 3 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn.
Verdeel de gebakken boterhammen over twee borden. Smeer op één boterham pindapasta en op de andere boterham de aardbeien fruitspread.
Leg de boterhammen met beleg op elkaar, zodat het beleg aan de binnenkant zit.
Bestrooi de peanut butter jelly toast met suiker.