Ga terug
+ servings
Peanut butter jelly French toast recept

Peanut butter jelly toast

5 van 1 stem
Recept afdrukken
Probeer deze peanut butter jelly french toast! Een smakelijke twist op de klassieke french toast met pindakaas en jam tussen twee sneetjes brioche.
Gang lunch, Ontbijt
Keuken franse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 2 personen
calorieën 490

Ingrediënten

  • 200 ml melk
  • 2 el bloem
  • 2 el suiker
  • 4 plakken brood of brioche
  • 2 el Bonne Maman Pindapasta met stukjes pinda
  • 1 el Bonne Maman Meer Fruit, Minder Suiker Fruitspread Aardbeien
  • boter om in te bakken
  • poedersuiker

Instructies

  • Meng in een ruime kom de melk, bloem en suiker tot een beslag met een garde.
  • Verhit een ruime koekenpan op het vuur en laat de boter zachtjes smelten. Haal de boterhammen door het beslag en leg ze voorzichtig in de koekenpan.
  • Bak de boterhammen ongeveer 3 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn.
  • Verdeel de gebakken boterhammen over twee borden. Smeer op één boterham pindapasta en op de andere boterham de aardbeien fruitspread.
  • Leg de boterhammen met beleg op elkaar, zodat het beleg aan de binnenkant zit.
  • Bestrooi de peanut butter jelly toast met suiker.