Recept afdrukken
Rabarber toetje met zoet ijs. Lekker bij de iets wat zure rabarber, noten zorgen voor een kleine bite. Zó gemaakt!
Gang Nagerecht
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Porties 4 personen
calorieën 296
- 500 gr rabarber
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 sinaasappels
- 1 tl kaneel
- 4 bollen ijs
- handje noten
Was de rabarber en snijd deze in stukken. Pers de sinaasappels uit.
Meng het sinaasappelsap met vanillesuiker en kaneel. Doe alles in een pan en breng de rabarber aan de kook.
Laat het tien minuten zachtjes pruttelen totdat de rabarber uit elkaar valt.
Serveer het rabarber dessert warm met een bolletje ijs en noten. Als je van een koude variant houdt, laat de rabarber dan afkoelen en serveer later.