Ga terug
+ servings
Gepofte rijst rotsjes

Zo maak je witte chocolade crispies

4.6 van 16 stemmen
Recept afdrukken
Gepofte rijst rotsjes witte chocolade rice krispies, super lekker! Makkelijk te maken zó klaar, ready movie night.
Gang Tussendoor
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 20 stuks
calorieën 60

Ingrediënten

  • 40 gr gepofte rijst
  • 200 gr witte chocolade

Instructies

  • Breek de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten of smelt met behulp van de magnetron (temperen).
  • Zodra de chocolade helemaal gesmolten is, voeg je de gepofte rijst er aan toe.
  • Meng goed door elkaar en schep lepel voor lepel hoopjes van het chocolade mengsel op bakpapier.
  • Laat de chocolade stollen en bewaar de gepofte rijst rotsjes op kamertemperatuur. Zó maak je witte chocolade crispies.